ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣΥ-ΝΙΚΙ

Ο Θ. Εξαδάκτυλος νέος πρόεδρος του ΙΣΘ

Ο Θανάσης εξαδάκτυλος είναι ο νέος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά την άνετη επικράτηση του συνδυασμού του, Ενότητα-Συνεργασία-Νέα Ιατρική Κίνηση, η οποία συγκέντρωσε ποσοστό 59% στις εκλογές του ΙΣΘ.

Συνολικά ψήφισαν 2.724 γιατροί και στην κάλπη βρέθηκαν 2.533 έγκυρα ψηφοδέλτια. Από αυτά τα 1493 αφορούσαν την «Ενότητα-Συνεργασία-Νέα Ιατρική Κίνηση» η οποία εξασφάλισε 9 έδρες. Δεύτερη ήρθε η ΠΑΣΚ Ιατρών Θεσσαλονίκης με 463 ψήφους (ποσοστό 18,28%) και 3 έδρες και τρίτη η Ριζοσπαστική Αριστερή Συνεργασία Γιατρών με 190 ψήφους (ποσοστό 7,5%) και μια έδρα.

Περισσότερα...
 

Νέα Επένδυση από τη DEMO στη Βόρεια Ελλάδα

Η DEMO ΑΒΕΕ εγκαινίασε το Σάββατο 4 Ιουνίου το νέο κέντρο διανομής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης εμβαδού 5.000 m2. Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός πενταετούς επενδυτικού πλάνου ύψους 40εκατ.?. Στο νέο κτίριο στεγάζονται οι νέες αποθήκες της εταιρίας καθώς επίσης, και τα γραφεία ιατρικής ενημέρωσης Βορείου Ελλάδος. Τα νέο κέντρο διανομής θα εξυπηρετεί σε πρώτη φάση την γεωγραφική περιοχή της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Με προσωπικό που ξεπερνά τα 30 άτομα στη Βόρειο Ελλάδα η DEMO έχει θέσει σαν στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών των καλύτερων επιλογών στον φαρμακευτικό/ νοσοκομειακό τομέα στην ευρύτερη περιοχή.
Νέες Εγκαταστάσεις DEMO ABEE O κ. Σταύρος Δέμος, Ιδρυτής της DEMO ABEE, με τον κ. Π. Ψωμιάδη Φωτογραφία από τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων


 

Νέα Ιατρική Κίνηση

http://neaiatrikikinisi.blogspot.com/

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ-ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ , ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΘ. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΘ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΑΡΔΑΒΕΣΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Περισσότερα...
 

Ημερίδα Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής

DSCN0829

DSCN0851ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΧΕΠΑ,ΜΕ ΘΕΜΑ "ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ"

 

 

Περισσότερα...
 

2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ - 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

farmakopoioi1

Μια διοργάνωση του Περιόδικου Pharmacy Management, Θ.ΧΑΡΑΜΗ Ε.ΠΕ.-Νίκης 57 Άλιμος

Τηλ.2109843274 www.PharmaManage.gr

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσία 2000 ατόμων .

H διοργάνωση της εκπαιδευτικής αυτής Ημερίδας προήλθε από τη βαθειά γνώση και προσπάθεια στήριξης και αναβάθμισης του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού καθώς και των αναγκών, που εκδήλωσαν οι ίδιοι οι Φαρμακοποιοί.

Απευθύνθηκε σε Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμακείου.

Σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από σημαντικές αλλαγές και προκλήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, είναι απαραίτητο για το σύγχρονο Φαρμακοποιό να συνδυάζει την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, με τις ικανότητες επικοινωνίας προς τον πελάτη του, για καλύτερες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, αλλά παράλληλα να εφαρμόζει και σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και διαχείρισης του Φαρμακείου του, για να ανταποκριθεί καλύτερα στην οικονομική κρίση και στις εξελίξεις στο μέλλον.

Περισσότερα...
 

1η Ημερίδα για την Εφηβεία: Η Εφηβική Ιατρική σήμερα

Ημερίδα για την Εφηβεία διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής (ΠΡΟΜΕΣΙ) ΑΠΘ, σε συνεργασία με τη Δ' Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, στο Αμφιθέατρο ΓΝΘ "Παπαγεωργίου".

Οι έφηβοι αποτελούν το πιο υγιές κομμάτι, αλλά και το μέλλον της κοινωνίας, γεγονός που προϋποθέτει την πολύτιμη διασφάλιση της υγείας και ακεραιότητάς τους μέσα από τη σωστή εκπαίδευση των λειτουργών υγείας. Μέσα στο ίδιο πνεύμα και διεπόμενο από τις ίδιες αρχές, έχει γραφτεί το Εγχειρίδιο Εφηβικής Ιατρικής, του οποίου η παρουσίαση έγινε στην ημερίδα.

Η ημερίδα τελέσθηκε υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ και της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.


Περισσότερα...
 

Το (CCBF) διοργάνωσε το ετήσιο του  γκαλά   στο Ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη

Για να συμβάλει στην παροχή φαρμακευτικής αγωγής, χημειοθεραπείας και άλλων σωστικών θεραπειών για τα παιδιά που είναι ασθενείς της Μονάδας Παιδιατρικής Αιματολογίας και Ογκολογίας της Νέας Υόρκης-Presbyterian Hospital Weill Cornell Medical Center.

Ο Διευθυντής Σύνταξης του CBS Evening News ,επέδωσε τα βραβεία . Το βράδυ χαρακτήρισε επίσης μια εντυπωσιακή παράσταση από Daryl Hall, ο οποίος τραγούδησε μερικές από τις κλασικές επιτυχίες του.


 

Ο ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης στη "Pharma Point"

Τις εντυπώσεις κέρδισε και φέτος το περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης στην 10η Έκθεση ΄΄Pharma Point΄΄, της μεγαλύτερης φαρμακευτικής έκθεσης/συνεδρίου της περιοχής, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης στη HELEXPO – ΔΕΘ, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.


Πλήθος φαρμακοποιών και επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος επισκέφθηκε το εντυπωσιακό περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ
Περισσότερα...
 

2ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας «Experts ''Live'' Workshop 2010»

Εξελίξεις στην αγγειοπλαστική .Συμμετοχή τουλάχιστον 300 επιστημόνων από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία και την Ελλάδα.
Ο επίκουρος καθηγητής Καρδιολογίας του ΑΠΘ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Γιώργος Σιάνος,ανέφερε ότι τα ποσοστά επιτυχίας της αγγειοπλαστικής σε ασθενείς με ολική απόφραξη δεν ξεπερνούν συνήθως το 50%, αλλά με την νέα εξέλιξη ,αυτά ανέβηκαν προς όφελος των ασθενών.
Το βασικό όφελος για τον ασθενή είναι ότι αποφεύγει το βαρύ χειρουργείο και τους κινδύνους που μπορεί να σημαίνει», ανέφερε ο επεμβατικός καρδιολόγος του πανεπιστημίου του Λέστερ της Αγγλίας Anthony Gershlick.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην καρδιολογία οι ομότιμοι καθηγητές Καρδιολογίας του ΑΠΘ Γεώργος Παρχαρίδης και Γεώργος Λουρίδας.


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2
NEA YGEIAS